top of page
Πρόγραμμα

Σεπτέμβριος 2020 - Ιούλιος 2021

Μαθήματα στην σχολή
Σεμινάρια - Εκδηλώσεις
Σεμινάρια - Εκδηλώσεις
Μαθήματα στη σχολή

Δευτέρα - Monday

17:00 - 18:00

18:00 - 19:00

Μαθήματα στη σχολή
Σεμινάρια - Εκδηλώσεις

Λόγω των έκτακτων μέτρων για την αντιμετώπιση της Covid-19 τα μαθήματα από 3/11/20 θα γίνονται online μέχρι την άρση των μέτρων.

 

Στη σχολή μας πραγματοποιούνται μαθήματα Τάι Τσι Τσουάν, καθώς και μαθήματα διαλογισμού, φιλοσοφίας και κινέζικης καλλιγραφίας από Δευτέρα έως και Σάββατο.

 

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο info@goldenelixir.gr και θα σας καλέσουμε εμείς για αναλυτική ενημέρωση.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο info@goldenelixir.gr για αναλυτικές πληροφορίες.

Ο σύλλογος Χρυσό Ελιξίριο πραγματοποιεί σεμινάρια και εκδηλώσεις, για όσους ενδιαφέρονται πάνω σε διάφορα θέματα που αφορούν την άσκηση, την υγεία και την ευζωία, όπως:

- Αναπνοή ως μέσο χαλάρωσης

- Ανάλυση τεχνικών αναπνοής
- Θεραπευτικό άγγιγμα
- Τεχνικές διαλογισμού
- Ταοϊστική φιλοσοφική σκέψη, τρόπος ζωής

- Ισορροπία συναισθημάτων

- Καθημερινές ασκήσεις για ευκινησία, ευλυγισία και ενδυνάμωση

- Ενεργοποίηση του μεταβολισμού μέσα από την διατροφή.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο info@goldenelixir.gr για αναλυτικές πληροφορίες.

Retreats Golden Elixir
Ευεξία στην εργασία
Retreats
Ευεξία στο χώρο εργασίας
Retreats

Συμμετέχοντας σε ένα retreat ευεξίας Τάι Τσι είναι σίγουρα μια σημαντική εμπειρία, όταν όμως μοιράζεστε την εμπειρία αυτή και τις αλλαγές που βιώνετε με την υπόλοιπη ομάδα, είναι μία εμπειρία ζωής. Ένα βασικό πλεονέκτημα των retreats ευεξίας είναι ότι η παρουσία των άλλων ατόμων δίπλα σας όταν είναι απαραίτητο σάς ωθεί στα όριά σας και σας κρατά σταθερά προς την σωστή κατεύθυνση. 

Και, ποιος ξέρει, μπορεί να κάνετε φιλίες μιας ζωής!

Τα retreats πραγματοποιούνται σε καθορισμένες ημερομηνίες καθόλη τη διάρκεια του έτους και επικεντρώνονται συνήθως σε ένα θέμα ευεξίας, όπως αποτοξίνωση μέσω αναπνοών και διαλογισμού, ανακούφιση μυοσκελετικών προβλημάτων κ.α.

Τα γκρουπ είναι ολιγομελή και οι δραστηριότητες καθοδηγούνται από τον σιφού Βαγγέλη Τάρμπα που με την πολυετή εμπειρία, τις εξειδικευμένες γνώσεις και τη μοναδική του ανθρώπινη προσέγγιση, φροντίζει κάθε συμμετέχοντα. 

Ευεξία στον χώρο εργασίας

Ενώ τα περισσότερα προγράμματα ευεξίας για εργαζόμενους εστιάζονται αποκλειστικά στη σωματική υγεία, η προσέγγισή μας μέσω του τάι τσι αντιμετωπίζει ολιστικά την ευεξία των εργαζομένων λαμβάνοντας υπόψη τη σωματική αλλά και την ψυχική πλευρά.

Οι εργαζόμενοι μαθαίνουν όχι μόνο τους μηχανισμούς αντιμετώπισης δύσκολων καταστάσεων, αλλά και πρακτικά εργαλεία για αλλαγή της στάσης ζωής, αύξηση της εστίασης, μείωση του στρες και της νευρικότητας, ενίσχυση του καρδιαγγειακού συστήματος, μείωση του χρόνιου πόνου, γρηγορότερη ανάκαμψη από τραυματισμούς και χειρουργικές επεμβάσεις κ.ά. Και όλα αυτά συνοδεύονται από την κατάλληλη για τον καθένα υγιεινή διατροφή, ένα σημαντικό πυλώνα ενίσχυσης της υγείας και ευεξίας τους.

Προσαρμόζοντας το concept "Ευεξία στην εργασία" σε οποιαδήποτε επιχείρηση σχεδιάζουμε και ενσωματώνουμε εξατομικευμένα προγράμματα τάι τσι, για να υποστηρίξουμε τους υπαλλήλους (και μερικές φορές τις οικογένειές τους). Τα προγράμματα αυτά υιοθετούν και διατηρούν συμπεριφορές που μειώνουν τους κινδύνους για την υγεία, βελτιώνουν την ποιότητα ζωής, ενισχύουν την προσωπική παραγωγικότητα και κατά συνέπεια ωφελούν την κερδοφορία της επιχείρησης.

 

Οφέλη από την εισαγωγή του τάι τσι στο πρόγραμμα

"Ευεξία στην εργασία"

 

• Υγιέστεροι, πιο παραγωγικοί εργαζόμενοι

• Υψηλότερη αυτοεκτίμηση και ανάπτυξη συλλογικού πνεύματος εργασίας

• Χαμηλότερο ποσοστό οικειοθελών αποχωρήσεων/αυξημένος δείκτης παραμονής

• Πιο αισιόδοξη θετική προσέγγιση και βελτίωση εταιρικού ηθικού

• Μείωση του συνολικού κόστους της υγειονομικής περίθαλψης:

Έχει αποδειχθεί ότι η σωματική και συναισθηματική υγεία των εργαζομένων συνδράμει στην οικονομική υγεία της εταιρείας τους.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο info@goldenelixir.gr για αναλυτικές πληροφορίες.

Τα μαθήματα γίνονται είτε online είτε στον χώρο εργασίας.

Για αναλυτικές πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε στο info@goldenelixir.gr

ή στο 6945238970 και ώρες 12.00 - 17.00

bottom of page